// FIXME
src="https://www.facebook.com/tr?id=463136325134908&ev=PageView
&noscript=1"/>
Reglare geometria roților | Nifestcom

Versiunea Romana este în proces de prelucrare. Ne cerem scuze.

REGLARE GEOMETRIA ROȚILOR (REGLAREA UNGHIURILOR)

Reglare geometria roților

Deja pentru o lungă perioadă de timp, aparatul de reglare a geometriei roților servește nu numai pentru reglarea unghiurilor de înclinare al roților presetate de producător, ci și pentru detectarea erorilor, care au apărut după lovituri în caroseria automobilului, a nodurilor și a unităților de rulmenți responsabile pentru comportamentul automobilului pe drum.

Datorită echipamentelor de înaltă precizie SIVIK ” ZENIT-3D” de la producatorul rus utilizate în salonul auto SRL „Nifestcom”, aparatul determină cu exactitate natura și amploarea deteriorării, ceea ce ne permite să diagnosticăm și să reglăm ulterior unghiul de convergență a vehiculului cu precizie maximă.

Caracteristica echipamentului nostru este abilitatea de a vedea cum fiecare roată individual și șasiul în ansamblu au păstrat parametrii fabricii, au deviat de la ei, ceea ce este foarte important, având în vedere că piața aut se extinde și deja o parte considerabilă a acestora a fost restaurată.

Chiar și clientul care nu se pricepe în tehnologia de reglare a geometriei roților va fi capabil să înțeleagă în ce stare se află automobilul lui, sau acel automobil pe care vrea să-l cumpere.

Anume datorită acestei opțiuni putem reduce, în mod semnificativ, riscul de a cumpăra un automobil lovit, indiferent cât de bine arată.

Ca rezultat al exploatării și stării drumurilor, geometria roților se dereglează. Cu ajutorul aparatului nostru putem detecta acest lucru în stadiul inițial, preveni, și după necesitate, corecta abaterile ulterioare ale unghiurilor, după care anvelopele vor purta uzură uniformă, iar controlul automobilului dvs. va deveni sigur pentru dvs. și pentru familia dvs., pe orice distanță.
Reglare geometria roților
Trebuie să atragem atenția proprietarilor de automobile că aparatul de reglare al unghiurilor de convergență a roților conform legislației Republicii Moldova este inclus în lista instrumentelor de măsurare și se supune certificării metrologice anuale obligatorii. Prin urmare, înainte de a efectua reglarea geometriei roților, beneficiați de dreptul dvs. și cereți Administrației serviciului auto aă vă prezinte certificatul metrologic, care confirmă faptul, că aparatul pe care se va face reglarea unghiurilor de convergență a roților automobilului dvs. a trecut „testarea” și corespunde tuturor parametrilor tehnici și de măsurare.

Contactați un specialist autorizat