// FIXME
src="https://www.facebook.com/tr?id=463136325134908&ev=PageView
&noscript=1"/>
Despre companie | Nifestcom

Versiunea Romana este în proces de prelucrare. Ne cerem scuze.

De ce centrul auto Nifestcom ?

Puteți scrie o mulțime de lucruri bune despre dvs., puteți intra într-o dezbatere nesfârșită și puteți lucra pur și simplu și puteți crea un spațiu perfect în jurul vostru.

Despre companie

Puteți cu piesele dvs.

Despre companie

Supraveghere video în box

Despre companie

Spații curate

Despre companie

Efectuîm reparații complexe

Despre companie

Aici puteți lua masa

Despre companie

Puteți achita cu cardul

Despre companie

Vă oferim piesele scoase

Despre companie

Elevator inspecție expres

Despre companie

Puteți intra la atelier

Despre companie

Plata prin transfer

Despre companie

Parcare securizată gratuită în timpul reparației

Despre companie

Furnizorii săi de piese auto

Despre companie

Zonă confortabilă de agrement

Despre companie

Specialiști cu înaltă calificare

Despre companie

Echipamente ultra-moderne certificate pentru diagnostic și reparații

Despre companie

Inregistrarea clienților la o anumită oră

Despre companie

Contact permanent cu clientul în timpul fluxului de lucru

Despre companie

Inregistrarea în timp util a documentelor juridice și de însoțire

Despre companie

Plata la finisarea lucrărilor

Deja de mai bine de 20 de ani, compania de servicii auto „Nifestcom” se ocupă de deservirea tehnică a automobilelor de marca Toyota, Lexus, Mitsubisi, Honda precum și a altor modele. În acest timp, compania a reușit să obțină rezultate impresionante. Astăzi, întreținerea include diagnostica computerizată, diagnosticarea și repararea șasiului (suspensiei) vehiculului, reparații de motoare demaroare, generatoare, montarea șinelor, a unghiurilor roților, încărcarea aparatelor de aer condiționat, precum și schimbarea uleiului în toate unitățile. De-a lungul anilor, la centrul auto s-au adunat o echipă de profesioniști adevărați de diferite profiluri, care își cunosc perfect meseria.

Dacă aveți nevoie de întreținerea profesională a automobilului, trebuie să îl încredințați numai specialiștilor de înaltă calificare. Mulți pun pe primul loc costul serviciului și apoi încep să îl compare cu calitatea furnizată. Și puțini observă, că pentru o sumă mică de bani, reparațiile nu sunt efectuate de către profesioniști, ci de către autodidacți, care au la dispoziție din echipamente doar un cric, un set de chei și o groapă de vizionare.

Și mulți nu acordă atenție acestui lucru și dau automobilul lor de brand pe mâna neprofesioniștilor. În cele din urmă, proprietarul auto pierde bani, timp și, în unele cazuri, riscă să facă accident. De aceea, trebuie să acordați atenție calificării personalului și disponibilității echipamentelor moderne și numai atunci să comparați acest lucru cu costul serviciilor prestate.

Despre companie

Deservim automobile de diferite modele.

Compania de servicii auto „Nifestcom” dispune nu doar de personal profesionist de lucrători calificați, echipamente avansate de înaltă tehnologie și numeroase recenzii pozitive de la clienții săi fideli, ci și de o serie de certificate, care confirmă toate cele menționate mai sus. În plus, compania dispune de o suprafață mare pentru întreținerea tehnică a vehiculului, pe care se află un atelier de reparații, atelier de diagnosticare, secțiunea motorului și alte ateliere auxiliare, care sunt necesare pentru a realiza întregul spectru și gama de lucru cu automobilul.

Despre companie

Una din principalele caracteristici ale centrului de servicii Nifestcom este că aici este un magazin de piese de schimb originale și neoriginale pentru Honda, Toyota și alte mașini coreene iar, în cazul în care piesele necesare pentru repararea automobilului dvs. lipsesc, le putem comanda pentru dvs. Acum nu trebuie să vă gândiți de unde și cum să obțineți piesa, cum să alegeți un centru de servicii auto de întreținere tehnică. Venind aici, puteți miza pe o întreținere completă a automobilului, de la și până la. Mulți consideră, că este mult mai ieftin să achiziționezi o piesă în altă parte și deja cu aceasta să vii la centrul auto. În realitate lucrurile stau altfel. În plus, nu vă pierdeți timpul prețios, care poate fi petrecut, nu în căutarea piesei potrivite, ci în folosul dvs.

O atenție deosebită ar trebui acordată centrului nostru auto existent. Toate lucrările de deservire a clienților sunt construite astfel încât clientul nostru să se simtă bine și confortabil. Compania de servicii auto „Nifestcom” creează o atmosfera perfectă de încredere în faptul că adevărații ași sunt angajați în repararea automobilului Dvs. 

În timp ce se efectuează repararea automobilului Dvs.(de scurtă durată), puteți savura timpul într-o cafenea confortabilă amplasata în teritoriul centrului nostru de servicii, care vă oferă un meniu cu bucate delicioase, gătite ca acasă, gustări și tot felul de băuturi răcoritoare și cafea.

La dispoziția dumneavoastră este un serviciu auto accesibil în Chișinău. Munca noastră este testată și trece controlul în zona de reparație de către client și certificarea anuală a echipamentului necesar pentru a nu deveni doar atractivă în ochii clienților, ci și pentru a dovedi încă o dată, că specialiștii noștri sunt adevărați profesioniști. Da, suntem profesioniști în domeniul nostru și, prin urmare, știm cum să efectuăm mai bine reparația și întreținerea automobilului dvs.

Despre companie

Într-o zi ne-am gândit : ce altceva ar putea fi important pentru clienții noștri?

Nifestcom funcționează deja de mai bine de 20 de ani, și o bază imensă de clienți fideli ne-a permis să efectuăm un studiu amănunțit. Astfel am aflat că 63% dintre clienții noștri consideră că principalul avantaj este de a plăti mai mult decât în „garajele improvizate”, de a economisi timp pentru a întreține automobilul cu ajutorul echipamentului tehnic al centrului auto, și de a obține o garanție și siguranță completă în timpul manevrării.

Noi prețuim și ne pasă de clienții noștri. Siguranța dumneavoastră este în mâinile noastre!

Contactați un specialist autorizat