// FIXME
src="https://www.facebook.com/tr?id=463136325134908&ev=PageView
&noscript=1"/>
Montarea anvelopelor | Nifestcom

Versiunea Romana este în proces de prelucrare. Ne cerem scuze.

Montarea anvelopelor

Montarea anvelopelor

Practic, fiecare proprietar auto se confruntă cu problema găsirii unui centru de servicii auto de calitate sau a unui atelier auto care va rezolva numeroasele probleme legate de înlocuirea cauciucului, verificarea presiunii pneurilor, echilibrarea roților etc..

Oferim o abordare integrată, care include furnizarea unui serviciu de montare a anvelopelor de cea mai bună calitate, la un preț accesibil, pe echipamente speciale certificate, ale producatorului rus GELIOS SIVIC СБМП-60/3D

Specialiștii noștri cu o vastă experiență și abilități profesionale de muncă în acest domeniul sunt gata să efectueze rapid și calitativ următoarele servicii: instalarea, demontarea și înlocuirea roților cu utilizarea unor echipamente unice și în strictă conformitate cu tehnologia recomandată de producători. Suntem gata să ascultăm orice dorință a clienților noștri și să organizăm o consultare privind funcționarea corectă a roților, în funcție de sezon, stilul de conducere și marca automobilului.

Trebuie să atragem atenția proprietarilor de automobile la faptul, că aparatul pentru echilibrarea roților conform legislației Republicii Moldova este inclus în lista instrumentelor de măsurare și este supus certificării metrologice anuale obligatorii.

Deci, înainte de a realiza echilibrarea roților automobilului Dvs., beneficiați de dreptul dvs. și solicitați de la managementul companiei de servicii auto, sau de la vulcanizarea de pe marginea drumului, un certificat metrologic, care confirmă că echipamentul de echilibrare pe care se va produce echilibrarea roților dvs. a trecut “TESTAREA” și corespunde tuturor parametrilor tehnici și de măsurare.

Contactați un specialist autorizat