// FIXME
src="https://www.facebook.com/tr?id=463136325134908&ev=PageView
&noscript=1"/>
 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului. | Nifestcom

Versiunea Romana este în proces de prelucrare. Ne cerem scuze.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Șasiul este responsabil de calitatea și confortul conducerii. Nu este un secret că șasiul este unitatea vehiculului care iese din funcțiune cel mai rapid, iar calitatea drumurilor noastre doar accelerează procesul de uzură, ceea ce duce la defecțiuni ale șasiului. Defecțiunile se manifestă printr-o sursă de zgomot străin, perturbând distribuția uniformă a sarcinii între organele de susținere ale automobilului și, cel mai important, pericolul pierderii controlului asupra volanului, ceea ce poate duce la consecințe ireparabile.

Pentru noi, nu există probleme secundare în funcționarea automobilului, deoarece sarcina noastră principală este de a asigura funcționarea șasiului pentru un kilometraj cât mai mare. Specialiștii noștri cu echipament performant de la cei mai importanți producători europeni, sânt gata să asigure diagnosticarea calitativă a șasiului.

Instrumente pneumatice, spațiu specializat pentru efectuarea lucrărilor de lăcătușerie a automobilului și, desigur, meșterii noștri profesioniști, sunt cheia succesului asupra lucrărilor de reparație a automobilului dvs.

Centru auto SRL “Nifestcom” efectuează următoarele tipuri de lucrări de lăcătuș:

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

ÎNLOCUIREA BRAȚELOR SUSPENSIEI FAȚĂ

ÎNLOCUIREA BRAȚELOR SUSPENSIEI FAȚĂ

Centrul auto efectuează înlocuirea brațelor suspensiei față la toate automobilele japoneze și străine.

Brațul suspensiei – este elementul principal de suspensie mobil. Brațul suspensiei este supus unor sarcini mecanice intense, sub influența cărora piesele sale se uzează și, în timp, devin inutilizabile.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.
De asemenea, brațul suspensiei poate fi îndoit, nimerind la o viteză mare într-un obstacol rutier, care pe drumurile noastre sunt nenumărate. Consecințele exploatării autovehiculului cu brațul defectuos al suspensiei față pot fi diferite din motive de economie și siguranță: uzura neuniformă a cauciucului și creșterea frecării, înclinarea laterală a autovehiculului, instabilitatea manevrelor, creșterea căii de frână, reacția volanului, abaterea de mișcare a autovehiculului etc. În dependență de defecțiunile brațului suspensiei, lista poate continua.

Înlocuirea brațelor suspensiei față este o procedură ieftină comparativ cu eliminarea efectelor manevrării unui automobil cu brațul suspensiei defect. În centrul nostru auto, acest gen de lucrări este efectuat de specialiști calificați.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

ÎNLOCUIREA BALAMELEI DE CAUCIUC A BRAȚULUI SUSPENSIEI

ÎNLOCUIREA BALAMELEI DE CAUCIUC A BRAȚULUI SUSPENSIEI

Centrul auto efectuează înlocuirea balamalei de cauciuc a brațelor suspensiei față la toate automobilele japoneze și străine.

Silentblock-ul reprezintă o balama, compusă din două plăci metalice, între care este fixată o bucșă din cauciuc sau poliuretan. Acest design vă permite să atenuați vibrațiile și zgomotul dintre piesele unite. Influențele mecanice asupra brațelor de suspensie reprezintă o vibrație constantă de înaltă frecvență.

Prin intrarea în rezonanță cu alte vibrații, de exemplu de la motor, un astfel de impact poate slăbi cu ușurință conexiunea filetată obișnuită. Prin urmare, pentru fixarea brațelor suspensiei se utilizează balamale de cauciuc.

Înlocuirea silentblock-urilor este necesară atunci, când partea din cauciuc sau poliuretan a piesei nu mai este fixată strâns la cele două plăci exterioare de fier. În timpul funcționării autovehiculului, se vor auzi un scârțâit și lovituri necaracteristice în brațele suspensiei.

Blocurile silențioase din cauciuc vor dura mai puțin decât poliuretanul, dar și costul acestora va fi mai mic. Dacă cunoașteți ce detalii să alegeți – veniți la centrul nostru auto pentru a le înlocui.  Dacă aveți îndoieli, atunci când alegeți tipul piesei sau nu știți ce anume să achiziționați – încredințați acest lucru specialiștilor noștri, care vă vor oferi și înlocui piesa.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.
 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

ÎNLOCUIREA SUPORTULUI SFERIC

ÎNLOCUIREA SUPORTULUI SFERIC

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.
Centrul auto SRL “Nifestcom” efectuează lucrări de înlocuire a suporturilor sferice pe orice autoturisme japoneze și străine.

Necesitatea de a înlocui suportul sferic va apărea atunci, când veți simți lovituri necaracteristice în zona roților în timpul manevrării pe drumuri accidentate. De asemenea,” simptomele ” pot fi: uzura inegală a cauciucului și abaterea automobilului în timpul manevrării.

Semnele exterioare ale uzurii suportului sunt senzația că roata este înclinată în lateral.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

ÎNLOCUIREA BUCȘELOR SUPORTULUI STABILIZATOR (2 BUC.) FAȚĂ, SPATE

ÎNLOCUIREA BUCȘELOR SUPORTULUI STABILIZATOR (2 BUC.) FAȚĂ, SPATE

Centrul auto produce înlocuirea bucșelor din față și din spate ale stabilizatorului automobilelor japoneze și importate.

Bara stabilizatoare reduce înclinarea mașinii în timpul manevrelor, luând astfel un impact mecanic mare. În timpul manevrelor, centrul de greutate al automobilului se deplasează și se sprijină pe suport. În locul fixării suportului se află bucșa de stabilizare. Aceasta este fabricată din cauciuc sau poliuretan.

Prin urmare, se uzează mai repede decât piesele metalice. Înlocuirea bucșelor suportului stabilizatorului este necesară atunci, când simțiți că înclinarea în timpul manevrării a crescut.

Motivul pentru aceasta poate fi, de asemenea, stabilizatorul în sine. Prin urmare, înainte de a întreprinde ceva, este mai bine să consultați specialiștii centrului auto pentru a nu cheltui banii în zădar.

După testarea diagnostică, specialiștii companiei SRL „NIFESTCOM” pot achiziționa piesele necesare pentru înlocuire, fie le puteți cumpăra de unul singur. Se acceptă ambele variante.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.
 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

ÎNLOCUIREA RACK-URILOR DE STABILIZARE

ÎNLOCUIREA RACK-URILOR DE STABILIZARE

Centrul auto efectuează înlocuirea rack-urilor de stabilizare față, spate.

Bara stabilizatorului conectează stabilizatorul la structura de susținere a suspensiei automobilului. Cu ajutorul lui, bara stabilizatorului ia poziția corectă necesară pentru a reduce înclinarea în timpul manevrelor sau pe neregularități ale drumului.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.
Defecțiunea rack-ului stabilizatorului în cele mai multe cazuri poate fi provocată de o lovitură puternică – lovitură pe drumuri denivelate (ridicate) sau invers – gropi.

Dar, defecțiunea se poate întâmpla și din cauza instalării necorespunzătoare. Acest lucru se întâmplă deseori. Prin urmare, este mai bine să apelați la specialiști pentru a înlocui rack-ul.

Specialiștii centrului auto SRL “Nifestcom” vor efectua diagnosticarea suspensiei automobilului dvs. și vor alege piesele necesare pentru dvs. De asemenea, puteți achiziționa piese de schimb și veni cu ele la centrul auto.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

ÎNLOCUIREA AMORTIZOARELOR SPATE, FAȚĂ

ÎNLOCUIREA AMORTIZOARELOR SPATE, FAȚĂ

Centrul auto efectuează înlocuirea amortizoarelor din față și din spate la orice model de automobil japonez și străin.
Acest detaliu este destinat pentru amortizarea loviturilor, parvenite ca rezultat al drumurilor denivelate în timpul conducerii.

Mai mult ca atât, acesta nu doar creează confort în timpul conducerii, dar este, de asemenea, în mare măsură responsabil pentru stabilitatea cursei vehiculului în timpul manevrelor. Un amortizor defect, nu doar va „scăpa” toate loviturile în interiorul automobilului, dar de asemenea, va permite ca acesta să fie brusc condusă în lateral la schimbarea pe o altă bandă sau la o cotitură bruscă.

Defecțiunile amortizoarelor sunt mai bine detectate la stațiile de întreținere, deoarece acestea pot fi ascunse sau nu pot fi identificate fără demontarea suspensiei. Sau, defecțiunea poate fi nu în amortizorul propriu-zis, ci, de exemplu, într-un suport sau un arc.

Se recomandă ca diagnosticarea amortizoarelor să fie efectuată nu numai în perioade programate, ci și după călătorii lungi sau după lovituri puternice.

Compania de servicii Auto SRL” Nifestcom ” va diagnostica amortizorul, va determina tipul acestuia și va înlocui amortizoarele din față sau din spate. Puteți cumpăra piese de schimb de unul singur sau le puteți comanda în centrul nostru auto.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.
 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

ÎNLOCUIREA LICHIDULUI DE FRÂNĂ

ÎNLOCUIREA LICHIDULUI DE FRÂNĂ

Compania de servicii Auto SRL „Nifestcom” produce înlocuirea lichidului de frână la toate automobilele de producție japoneză și străină în termen scurt și la prețuri rezonabile.

Pentru fiecare automobil în parte, producătorul oferă recomandări personale pentru întreținerea sistemului de frânare. Acestea pot include fie durata de viață, fie kilometrajul, indici la care trebuie să acordați o atenție deosebită.

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Dacă nu știți cum să determinați starea lichidului de frână – apelați la compania de servicii Auto SRL „NIFESTCOM” pentru consultarea vehiculului dumneavoastră. Meșterii noștri vor afla cu exactitate dacă aveți nevoie să înlocuiți lichidul, și, dacă este necesar, vor presta acest serviciu.

Acest tip de lucrări în compania noastră se efectuează pe echipamente speciale Perfecta 20 Plus (GL- Germania).

De regulă, la înlocuirea lichidului de frână sunt detectate și alte defecte ale sistemului de frânare care necesită repararea sau înlocuirea discurilor de frână, etrierelor și plăcuțelor de frână.

Prin urmare, dacă nu aveți suficientă experiență și echipament, vă recomandăm insistent să efectuați întreținerea sistemului de frânare la compania de servicii auto.

Piesele de schimb și consumabile pot fi cumpărate de unul singur sau puteți încredința acest lucru specialiștilor noștri.

 asemenea, efectuăm și alte lucrări a sistemelor de suspensie a automobilului :

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuirea ambreiajului (disc și coș)

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuire arbore de transmisie (cardan) Driveshaft

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuirea vârfurilor de direcție

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuirea uleiului în podul din spate

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuirea uleiului în servodirecție

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuirea și reglarea rulmenților roților

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuirea barei de direcție

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Înlocuire manta de praf a arborelui de transmisie drive shaft bush

 Lucrări de lăcătuș. Repararea șasiului.

Alte lucrări conexe

Contactați un specialist autorizat