// FIXME
src="https://www.facebook.com/tr?id=463136325134908&ev=PageView
&noscript=1"/>
Înlocuirea antigelului | Nifestcom

Versiunea Romana este în proces de prelucrare. Ne cerem scuze.

Înlocuirea antigelului

Înlocuirea antigelului

Serviciul auto SRL „NIFESTCOM” produce înlocuirea completă a antigelului și efectuează verificarea sistemului de răcire al motorului.

În prezent, pe piața de accesorii auto există un număr mare de antigeluri. Acestea variază în funcție de compoziția și durabilitatea utilizării. Prin urmare, atunci când înlocuiți lichidul de răcire, primul pas este de a afla ce antigel este turnat în sistemul de răcire la momentul de față.

După determinarea antigelului, acesta trebuie drenat complet. Fără un echipament special prin orificiul de scurgere, rezultatul ideal nu va fi obținut în nici un mod.

De asemenea, nu este recomandată amestecarea lichidului de răcire vechi cu cel nou. Deoarece aditivii anticorozivi-borați, fosfați și silicați își vor schimba imediat consistența. 

Apoi, trebuie să turnați un nou antigel, strict în conformitate cu nivelul indicat. Insuficiența sau, dimpotrivă, o cantitate excesivă a acestuia va duce la consecințe deplorabile.

Dacă cunoașteți marca și producătorul antigelului turnat în automobilul Dvs., puteți achiziționa de sine-stătător lichidul de răcire și apoi, apela la compania noastră de servicii auto pentru a-l înlocui. În caz contrar-profesioniștii serviciului auto pot face acest lucru pentru Dvs.

Contactați un specialist autorizat