// FIXME
src="https://www.facebook.com/tr?id=463136325134908&ev=PageView
&noscript=1"/>
Diagnosticarea și repararea suspensiei / sistemului de frânare | Nifestcom

Versiunea Romana este în proces de prelucrare. Ne cerem scuze.

Diagnosticarea și repararea suspensiei / sistemului de frânare

Orice nod în compoziția unui automobil modern are o importanță deosebită. Atunci când apare o defecțiune, vehiculul poate pierde capacitatea de a se deplasa.

Serviciul auto „Nifestcom” efectuează diagnosticarea și repararea șasiului și a sistemului de frânare ale automobilului. Vom efectua o reparație a automobilului Dvs. în baza rezultatelor diagnosticului, precum și vă vom ajuta să găsiți și să achiziționați piesele auto necesare.

Șasiul automobilului reprezintă o colecție de noduri, care vă permit să vă deplasați pe drumuri confortabil însă, dacă există defecțiuni în suspensia din față sau din spate, automobilul nu numai că devine dificil de condus, dar și în unele situații chiar și nesigur. Anume din acest motiv este necesar să se monitorizeze regulat starea șasiului.

Semne de defecțiune ale suspensiei și a șasiului:

 • Smucituri sau lovituri în volan pe neregularități ale carosabilului.
 • Automobilul nu se supune volanului și se abate de la traiectoria setată, în special pe suprafața rutieră neuniformă.
 • Lungimea distanței de frânare crește sau în timpul frânării mașina este condusă în lateral.
 • Tragerea automobilului în lateral față de sensul deplasării sau efectul directivității porțiunii inițiale a rulării
 • Manevrabilitate slabă a automobilului
 • Funcționare liberă a direcției de conducere
 • Vibrații, zgomote în timpul deplasării
 • Zgomote sau sunete străine

 

Diagnosticarea și repararea suspensiei / sistemului de frânare

Pentru a asigura siguranța, este necesar să se efectueze diagnosticarea și înlocuirea pieselor uzate ale șasiului și ale sistemului de frânare al automobilului în timp util. Pentru a face acest lucru, se efectuează un diagnostic care include și verificarea controlului direcției.

Diagnosticarea și repararea suspensiei / sistemului de frânare
Diagnosticarea și repararea suspensiei / sistemului de frânare

Controlul direcției, ce este acesta?

CONTROLUL DIRECȚIEI, CE ESTE ACESTA?

Controlul direcției este un astfel de sistem care monitorizează direcția de circulație a vehiculelor cu ajutorul volanului. În articolul nostru vom vorbi despre întreținerea și repararea tehnică a controlului direcției cu servodirecție.

Diagnosticarea și repararea suspensiei / sistemului de frânare

În primul rând, vă prezentăm principalele semne de funcționare defectuoasă a direcției:

 • Scurgeri de ulei din mecanismul de direcție al carterului;
 • Lovituri la nivel de control al direcției;
 • Blocaj în mecanismul de direcție sau rotirea dificilă a volanului;
 • Jocul (mișcare liberă excesivă) volanului.

Sistemul de direcție este o parte foarte importantă a vehiculului. Cu ajutorul acestuia, volanul se conectează la roțile automobilului. Prin urmare, valoarea acestui detaliu nu trebuie subestimată, deoarece cât de precis va fi efectuată manevra de conducere depinde de siguranța persoanelor implicate în trafic pe drum, a pasagerilor și a conducătorului auto. Prin urmare, starea direcției necesită o monitorizare și o întreținere specială.

Diagnosticarea autovehiculelor, diagnosticarea motorului, diagnosticarea altor sisteme (frâne, suspensii) și a ansamblurilor de automobile este o procedură necesară pentru determinarea defecțiunilor, a volumului și a costurilor, înainte de efectuarea unei reparații specifice. Diagnosticul este necesar pentru a determina starea tehnică generală a automobilului.

Specialiștii serviciului nostru auto sunt gata să vă ajute să rezolvați oricare dintre problemele legate de suspensia automobilului dvs.

Pentru comoditatea clienților noștri, compania face programări prealabile. Pentru a face acest lucru, trebuie să sunați la telefoanele specificate sau să lăsați o cerere prin e-mail.

Contactați un specialist autorizat